Автор: William Nonog, Psychic Surgery

Безкръвна операция от Филипински лекари

Безкръвна операция от Филипински лекари

Безкръвна операция от Филипински лекари

Скъпи приятели, в рубриката ни за алтернативна медицина ви споделяме това видео, което демонстрира как лекари правят безкръвни операции във Филипините.

ВНИМАНИЕ: за да гледате видеото ще трябва да кликнете ТУК или върху екрана по-горе защото е забранено за малки деца и не се препоръчва за хора, които имат непоносимост да гледат кръв!
Не е никак страшно но все пак да знаете предварително!

На видеото може да видите как лекаря на основата на енергийна диагностика успява да открие къде е образованието след което да го извади чрез безкръвна операция, без разрези и с много малко кръв.

За повечето хора тази операция ще изглежда като добре монтиран видео клип, който залъгва с това, че се случва истинско премахване на вредното образование в организма. За тези лекари във Филипините обаче знам че се знае от десетки години и в България. Знам също че този материал ще достигне и до хора, на които ще даде надежда и би спасил живота им.

В потвърждение на истинността ви споделям кадри от филма “Човек на Вярата” за филипинския лечител Алекс Орбито на колегите от списание 8. Светла памет на лечителя, който е помогнал на безброй хора да се върнат към живота. Чест и почитания за работата по филма на екипа на Списание 8.

Търсете пълния филм в мрежата на Списание 8

ВАЖНО: Споделяме с вас, че ние от Земя И Небе .БГ не сме пробвали този лечебен метод. Не познаваме и хора, които са се излекували по този начин. Не познаваме лекари, които го практикуват. Не гарантираме че работи. Не поемаме никаква отговорност, ако някой от вас реши да го изпробва. Но знаем едно: че чудесата на този свят се случват, защото самият свят, в който живеем е чудо и ние като хора, също сме чудо създадено от нашия творец.

Намерихме сайта на лечителя от първото видео. Там има още видеа. Това не е реклама, просто го споделяме с вас ако е полезно за някой в трудна ситуация.

Ето и сайта: www.williamnonog.com

Вярвам че има и други лечители във Филипините и не е само този. До колкото знам клиниките там обучават лекари от цял свят , които също да правят безкръвни операции. Ако имате нужда, може да потърсите по-близък лекар. Това е само информация, която сме чули и не може да потвърдим.

Ако някой от вас е в трудно положение със не добри новини от лекари, които са му потвърдили лоша диагноза знайте, че в България също има алтернативни лечители на много високо ниво, които с правилна диета и хранене, Аюрведа, Тибетска медицина, билколечение, гладолечение, медитация, енергийни практики, йога и много вяра от ваша страна може да се излекувате с божията благословия! 🙏

Надявам се че този материал ще бъде само от помощ! 🙏

С пожелание за много здраве и всичко най-добро от сърце и душа!🙏

Иван

Иван Петров

Здравейте, Аз съм Иван и съм странник и изследовател по пътя към истинското ни "АЗ" и към творческото начало на творението, в което живеем всички ние. Използвам този блог за взаимопомощ, за да споделя с вас всичко това, което оставя отпечатък в душата ми по време на пътешествието. Вярвам че всеки от нас стъпва сам по своя път, но всички вървим душа за/до душа! [ВИЖ ПРОФИЛА НА ИВАН ПЕТРОВ]