Автор: Anyutiny glazki

Индианска музика и вокал за медитация

Индианска музика и вокал за медитация

Индианска музика и вокал за медитация

Вечната медитация на орела …
Индианския шаман пита: За орела има ли вчера, има ли утре. Не орела се рее в “течението” на вечността тук и сега в постоянна медитация. Музиката в учите му е звука на вятъра и на потока, който тихо се плиска в скалите. Орелът във вечната му осъзната медитация улавя всяко движение на мишката, която тича по полето с нейния пълен с притеснителни мисли мозък.

Тази индианска музика е идеална за вашата звукова медитация.

Ето как да медитирате ако ви е за пръв път

Затворете очи, изправете гръбнака, отпуснете тялото и се отпуснете за полет във вашето съзнание. Вие сте тук и сега и нищо друго няма значение! Слушайте осъзнато индианските звуци и музика но не блокирайте мисълта. Тя сама ще ви даде решенията на тревогите, които ви мъчат. Ако не сега то скоро, когато най-малко очаквате в някой друг момент.

Слушайте музиката и ще чуете себе си!

Научете повече от нашия НАРЪЧНИК ЗА МЕДИТАЦИЯ тук!

Индианска музика за медитация

Иван Петров

Здравейте, Аз съм Иван и съм странник и изследовател по пътя към истинското ни "АЗ" и към творческото начало на творението, в което живеем всички ние. Използвам този блог за взаимопомощ, за да споделя с вас всичко това, което оставя отпечатък в душата ми по време на пътешествието. Вярвам че всеки от нас стъпва сам по своя път, но всички вървим душа за/до душа! [ВИЖ ПРОФИЛА НА ИВАН ПЕТРОВ]