Левитация на будистки монах

Левитация на будистки монах

Какво представлява левитацията? Възможно ли е човек да левитира? Има ли доказателства за левитацита? Има ли българи, които могат да левитират? Тези въпроси ще обсъдим в тази публикация.

Какво представлява левитацията?

Левитацията е процес, при който човек преодолява закона за гравитацията и се  отделя от земята. Най-често левитацията се постига по време на медитация. Постигането на умението за левитация е плод на усърдна работа върху вътрешното си израстване в продължение на поредица от прераждания.

Ако не вярвате гледайте ...

В youtube може да видите много примери за “левитация” на фалшиви будистки монаси … Най-общото между всички, е че имат добре прикрита платформа, която е като асансьор и ги повдига.

Следващото видео обаче е абсолютно реално и е записано в будистки манастир. Вижте левитацията на будисткия монах …

Левитиращи хора по нашите земи

Както неведнъж сме споменавали, ние българите не сме случайни. От хилядолетия наред по нашите земи за се инициирали редица духовни импулси, които са давали тласък на развитие на западната цивилизация. 

В тази статия ви споделяме за една свята българка, която е можела да левитира.

Преподобна Стойна е живяла в началото на миналият век в село Златолист в югозападна България. Тя е служела в местния храм. Прочута е с способностите да пророкува и лекува.  Днес има неин паметник в храма на месната църква, където е и погребана. От запознати се ствърди че Стойна преподобна е прероден Богомил. Твърди се че тя също е можела да левитира, като е била заварена от нейна приближена да медитира във въздуха на няколко педи от земята.

Дали има българи, които днес да левитират? Не знам! Дори и да има те няма да си кажат. Вярвам, че за да се научи да левитира човек, и да преодолее гравитацията трябва да свали много излишен товар от себе си “за да олекне”. Най-първия товар е собственото му Его. Тоест ако свали егото от плещите си, човек няма да има нужда да споделя за способностите си 🙂

Това, което знам обаче, е че много хора могат летят и левитират по време на осъзнат сън. Освен да летят, могат да минават през стени и какво ли още не. Така че ако не може да левитирайте наяве, наслаждавайте се на полета ви по време на сън за сега 🙂

Тук искам да споделя нещо много важно … 

Нормално е всички ние да се впечатляваме от божиите чудеса. Казвам чудеса, защото левитацията за познанието на днешния човек си е чудо. Чудо е и телекенезата, телепатията, безкръвна операция с голи ръце и много други.

Но искам да знаете че това видео го споделяме в сайта не за друго, а за да може и очите, които не вярват да повярват или поне да проявят интерес. Интереса ще прояви търсене, а търсенето ще се овенчае с резултат дори и в някой от следващите животи да е.

Внимание: божиите чудеса обаче, могат да бъдат и доста опасни за обикновения човек, който все още не е постигнал високо ниво на вътрешна чистота и устои. Вярвам, че човек както може да се захласне по материалите неща, така може да се захласне и по духовните. Така че ако вие сте търсещ човек – работете първо по изграждането на вашата вътрешна чистота и добродетели. Вашите умения в резултат от духовния ви подем сами ще ви подскажат кога да започнете да развивате умения изискващи, по-високо ниво на посветеност. Не забравяйте че ние сме все още хора и по-голямата част от нас все още не осъзнават присъствието си на по-виското ниво от третото измерение. Така че нека се учим от земните си опитности, за да може чрез тях прозрем божествените реалности.

С уважение,

Иван

Иван Петров

Здравейте, Аз съм Иван и съм странник и изследовател по пътя към истинското ни "АЗ" и към творческото начало на творението, в което живеем всички ние. Използвам този блог за взаимопомощ, за да споделя с вас всичко това, което оставя отпечатък в душата ми по време на пътешествието. Вярвам че всеки от нас стъпва сам по своя път, но всички вървим душа за/до душа! [ВИЖ ПРОФИЛА НА ИВАН ПЕТРОВ]

Вашият коментар