Тайната (филм) БГ Аудио

Тайната (филм) БГ Аудио

Тайната (филм) БГ Аудио

Тайната е филм, който ще ви помогне да се научите как да използвате закона за привличането, за да постигате всичко желано в живота, и внимание: да се освободите от всичко нежелано.

Защо истината във филма Тайната не работи при повечето хора, и какво да направим, за да заработи при нас?

Силата на нашите успехи и провали се крие в нашето истинско съзнание, а не в ума ни. Психолозите наричат това съзнание – подсъзнание. Това подсъзнание в действителност сме самите ние. Това в действителност е нашето истинско същество. Нашето Висше Аз. Ние не сме нашия ум, който ни вкарва постоянно в капани. Нашия ум е създателя на измислена от нас представа за самите нас, с която ние се отъждествяваме. Нашия ум е създателя на нашето Его.

Това са двете същности, които се борят в нас.

Причината за неуспеха на повечето хора да приложат закона на привличането изложен във филма тайната в живота си и това да даде добри резултати е поради постоянния им вътрешен спор между това, което те истински искат и това какво иска ума им! Проблема също се крие във постоянните тревоги на мозъка им, които по-скоро правят така, че закона на привличането работи в обратна посока.

Този спор между ума ви и подсъзнанието отслабва силата на закона на привличането и така методологията на успех от филма не проработва! Няма как закона да привличането да вземе страна във вашите противоречия. Вие сами трябва да решите какво наистина искате.

И от друга страна съвсем нормално постоянните ви тревоги предизвикани от ума ви, които докарват много хора до хипохондрия и паник атаки да ви навличат неприятности.

Знаете ли за кои хора работи закона на привличането?
За тези с огромното его, за които света се върти около тях… и за едни други, които няма да ги видите по телевизора и в Instagram хората, които са избрали да развиват своето Висше Аз!
И едните и другите са направили своя избор. Закона на привличането ви чака да изберете, за да започне да ви подкрепя! Кой от двата “вълка” ще изберете да храните (добрия или лошия), както се казва в индианската мъдрост!

Прочетете статията, за да научете как да впрегнете ума си на работа, а не само да мисли погрешни схеми, които да ви навличат повече трудности от колкото добро. Научете се как да намерите себе си и ще откриете тайната на живота. Не само тайната да постигате желаните от вас мечти, а тайната с която вие сте изпратени тук на земята в този живот.

Тайната - филм бг аудио

Как да открием тайната вътре в нас?

Всички ние носим носим тайната на успеха, любовта, изобилието удовлетвореността вътре в нас, но много малко от нас я откриват.

Защо? Просто е …

Не може да чуете вашето истинско аз от шума, който създава вашият ум. Не може да чуете вашето истинско аз от шума който вдига обществото ни. Не може да чуете вас от всички тези презентатори на “Американската мечта”.

Знаете ли, Ако вечно търсите тайната, и винаги за малко ви се изплъзва, то пробвайте да я потърсите първо във вас!
Може да се окаже нещо съвсем различно от представите ви накрая!

Как да заглуша ума си, за да чуя истинското си аз?

Ума се заглушава всяка вечер, когато изпадате в състояние на сън. Не се учудвайте, че повечето велики открития са станали на сън.

Ума се заглушава и в моменти на умора, когато попаднете в пълна апатия от нещата около вас. Ума се заглушава тогава когато се приберете разбит от работа и просто седнете на тихо място и не правите нищо, при шофирате на дълъг път и други.

Тези горните се случват при повечето хора, но имам и по-добри предложения 🙂

Ума се заглушава, когато слушате подходяща релаксираща музика, рисувате, творите нещо с ръце, свирите, катерите в планината, правите йога практика, практикувате движения от бойни изкуства, примерите са безброй …

Защо се заглушава тогава обаче и защо сме състояние да чуем себе си?

Това са състояния, в които вие изпадате без да знаете в медитация!

Медитацията е ключа за тайната врата, през която ще влезнете в себе си!

Медитацията успява да потуши вълненията на мозъка ви, който постоянно скача от мисъл в мисъл. Медитацията ви кара да забравите за миналото и бъдещето и така се фокусирате върху сегашния момент. А сегашният момент е всичко!

Ако искате да откриете тайната на медитацията, която ще разбули всички други тайни ако я практикувате достатъчно – посетете страницата ни на тема медитация!

Иван Петров

Здравейте, Аз съм Иван и съм странник и изследовател по пътя към истинското ни "АЗ" и към творческото начало на творението, в което живеем всички ние. Използвам този блог за взаимопомощ, за да споделя с вас всичко това, което оставя отпечатък в душата ми по време на пътешествието. Вярвам че всеки от нас стъпва сам по своя път, но всички вървим душа за/до душа! [ВИЖ ПРОФИЛА НА ИВАН ПЕТРОВ]