Здравейте, Аз съм Иван и съм странник и изследовател по пътя към истинското ни “АЗ” и към творческото начало на творението, в което живеем всички ние. Използвам този блог за взаимопомощ, за да споделя с вас всичко това, което оставя положителен отпечатък в душата ми по време на пътешествието. Вярвам че споделеното в блога ще стопли сърцата и осветли пътя на още странници дръзнали да вървят по дългият път към началото!

Последните години пътя ми ме води и запознава подробно на теория и практика с учения и практики като: Йога, Медитация, а от скоро от Рейки, Чи Гун (Ци Гун) и Дао.

Вярвам че човек трябва да се “храни здравословно” и да е в хармония със себе си и света около него на всички нива. Интересувам се, практикувам и проучвам подробно теми като Аюрведа, Веганство, Гладолечение и всичко свързано с изграждане на дуга и тялото.

Опитвам се да живея в хармония с Великото Съзнание, Творецът, който твори нашия видим и невидим свят и се удивявам на великата му силата  разум, който присъства във всичко и навсякъде по всяко време.

Благодаря на всички велики учители, чието божествено слово промени живота ми. Благодаря и на хората от които научих много в този живот. Тези, които идваха в точния момент и ме оставяха да вървя напред по пътя, когато дадоха приноса си с нещо, на което ме научиха!

С години, събирам ценни материали, под формата на текст и видео от учители, които промениха за добро живота ми. Показаха ми истинският път към вътрешната светлина.

Създадох портала за взаимопомощ Земя И Небе .БГ, за да споделяме заедно опита си в това вечно пътешествие.

“Започнах този блог, за да събирам ценните семенца по пътя и да помогна на себе си, но вярвам, че със събраната реколта ще помогна и на много други …”

Земя и Небе е споделено място. Място, където всеки може да сподели опита си ако ще помогне на другите. Заповядайте и вие!

Блаодаря ви от сърце!

С почит и уважение,
Иван Петров